cycling 4 disability

Meter

Mag ik even mezelf voorstellen?

Ik ben Jolien Verschueren, 27 jaar en ik doe aan veldrijden op nationaal en internationaal vlak. Dit is gestart als een hobby en dat is het trouwens nog altijd. Ondertussen strijd ik mee op het hoogste niveau bij de dames elite.

Ik ben blij met dit talent en kon al enkele mooie overwinningen behalen, waaronder 2 keer de Koppenbergcross.

Naast het veldrijden heb ik een job als leerkracht kleutersport. Ik geef sportlessen aan 2,5 tot 6 jarige kleuters. Het  is super om hen sportief te begeleiden en hen heel wat sportplezier te bezorgen.

Meer info over mezelf kan u terugvinden op mijn website of op mijn supporterspagina op facebook.

Waarom aanvaardde ik dit meterschap?

cycling 4 disability sluit aan bij mijn visie om zoveel mogelijk mensen de kans te kunnen geven om te sporten. Ik sport zelf heel graag en op mijn werk mag ik anderen sportplezier laten beleven.

Ik heb Erwin leren kennen als een fervente supporter. Tijdens gesprekken mocht ik kennis maken met zijn project en zijn levensvisie. Ik denk dat iedereen kan beamen dat Erwin het hart op de juiste plaats heeft. Naast de tegenslagen die hij zelf meemaakte geeeft hij nooit op en blijft steeds positief. Dat typeert ook wel een klein beetje het soort renner dat ikzelf ben.

Soms kan het leven eens tegen zitten, maar ik vind het belangrijk om de moed niet te verliezen. Het gaat dus niet om wat je overkomt, maar wat je ermee doet. Zonder tegenslagen bestaan er geen overwinningen.

Ik hoop met mijn meterschap een extra duwtje in de rug te geven en hopelijk volgen er velen dit voorbeeld op.

 
 
 
 

© 2023 cycling 4 disability

Thema door Anders Norén